Christmas Show Warm Up 2. - 8. december 2019 for Ponyer

Danish Derby Horse Shows inviterer endnu engang Hestene velkommen på Vilhelmsborg til vores populære C-stævne hvor der rides i 7 dage fra LB1 til MB2.
I år byder vi velkommen til 500 ponyryttere og 700 ponyer der tilsammen udgøre de godt 2.200 starter.
Christmas Warm Up for pony starter d. 2. - 8. december 2019.

Christmas Warm Up er landets største c- spring stævne for ponyer og og utrolig populær blandt rytterne, stævnet blev igen i år udsolgt i rekordfart og måtte udvides med yderlig en dag for at gøre plads til alle.
Stævnets populæritet skyldes bl.a. at stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB. Vi har ordnet forhold, med engageret hjælper, officials og sponsorer der sørge for at alle får den bedst mulige tur i den flotte pyntet hal på Vilhelmsborg

Her får ryttere på mange niveauer, muligheden for at deltage i et stort stævne, afholdt under professionelle rammer, og som på mange måder er en tro kopi af det store Christmas Show.

Da der er stor søgning til stævnet kan det være en fordel at holde sig opdateret op vores FB-side hvor vi offentliggøre når tilmeldingen åbner.

Vigtigt Info ang stævnet:

HUSK stævnet afholdes på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet (og ikke i Hobro, hvor rideklubben er hjemboende)

Sekretiart: kontakt via mail

Husk at bestille årets CHRISTMAS TRØJE på go og skriv størrelsen til Inge på
Der er gratis entrée for publikum alle dage