Christmas Show Warm Up Hest

Christmas Show Warm Up Hest 12. nov. - 17. nov. 2023 for hest

Danish Derby Horse Shows glæder sig til endnu en gang, at invitere heste rytterne velkommen på Vilhelmsborg til vores populære C-stævne hvor der rides i 6 dage fra LB1 til MA med næsten 1600 startende.

PROGRAM OG STARTLISTER FOR STÆVNET.

Christmas Warm Up for heste starter søndag d. 12. november til fredag d. 17. november 2023.
Det er et af landets største c - spring stævner for heste og det er der en grund til.
Stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MA. Vi har fantastiske forhold, engagerede hjælpere, officials og sponsorer der sørger for at alle får den bedst mulige tur i den flotte pyntede hal på Vilhelmsborg, som får alle i julehulehumør.

Ryttere på mange niveauer får muligheden for, at deltage i et stort stævne, afholdt under professionelle rammer og som på mange måder er en tro kopi af det store Christmas Show.

Da der er stor søgning til stævnet kan det være en fordel at holde sig opdateret op vores Facebook side hvor vi offentliggøre når tilmeldingen åbner.

Startlister og resultater kan følges på online.equipe

Vigtigt Info ang. stævnet:

HUSK stævnet afholdes på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.

Sekretariat: kontakt via mail

Husk at bestille årets CHRISTMAS TRØJE på GO! eller på

Der er gratis entré for publikum alle dage

Praktisk info: Uanset om du lejer en campingvogn eller har din egen vogn med skal du booke strøm til campingvognen gennem GO eller stævnekontoret på .
Du skal ikke betale for selve pladsen til campingvognen. Hvis du lejer en campingvogn, vil dit navn stå i vinduet og udlejer har sat vognen op til dig (måske også tilsluttet strømmen). Hvis du selv kommer med en campingvogn får du anvist en campingplads ved ankomsten.
Alle skal herefter i sekretariatet og hente et strømskilt, som skal sidde synligt i vinduet på campingvognen.
Ingen campingvogne udlejes, hvor strøm er inkluderet i prisen!!