KRAFFT TOUR OF AMATEURS

KRAFFT OF AMATEURS 2023

De bedste 25 ryttere fra LA* under Christmas Warm Up Hest får adgang til at ride med ved Dansk Varmblods Hingstekåring i 2024 MCH Messecenter Herning, vinderen i Herning inviteres til den svenske finale ved det prestigefyldte Falsterbo Horseshow i uge 28.

Hvad skal der til?
Regler for KRAFFT TOURS OF AMATEURS:
1) De bedste 25 bedste ekvipager,der opfylder kriterierne for at kvalificere sig, fra SØLVFINALEN ved Christmas Show Warm Up for hest.
2) Hver rytter må max starte én hest til Finalestævnet under Hingstekåringen i Herning i 2024
3) Der suppleres op ved forfald op til 14 dage før finalestævnet under Hingstekåringen i Herning 2023.
4) For at kvalificere sig til KRAFFT TOUR OF AMATEURS må rytteren ikke været placeret ved B-stævner (spring og military) i sværhedsgrad 3 eller højere sværhedsgrad eller højere rangerende stævner i 2022 frem til kvalifikationsstævnet i november på Vilhelmsborg til Christmas Show Warm Up Hest.

Ved finalestævnet i Herning rides, der to indledende klasser og en finale i KRAFFT Arena, for fulde huse. Forhindringshøjden ved finale stævnet i KRAFFT Tour of Amateurs er 115 cm i de to indledende klasser og 120 cm i finalen. Der suppleres op ved forfald op til 14 dage før stævnet i Herning.

Finaleklasserne i Herning afvikles som showklasser. Der betales for tilmeldingsgebyr 3000 kr. inkl. opstaldning, 2 billetter til gallashowet samt 2 partout armbånd.
De kvalifcierede ryttere vil modtage en mail med information og tilmelding via DRF GO medio januar. HUSK AT SØRGE FOR KORREKT EMIAL PÅ JERES GO PROFIL

Og vinderen af finalen i Herning får adgang til at deltage i KRAFFT Tour of Amateurs ved det præstigefyldte stævne Falsterbo Horse Show i Sverige til juli.

Sekretariat: