Christmas Show Warm Up Pony

Christmas Show Warm Up 19. nov - 26. nov 2023 for ponyer

Danish Derby Horse Shows inviterer endnu en gang ponyerne velkommen på Vilhelmsborg til vores populære C-stævne. Christmas Warm Up for pony starter d. 19. november - 26. november 2023.

PROGRAM OG STARTLISTER FOR STÆVNET.

Christmas Warm Up er et af landets største c- spring stævne for ponyer og og utroligt populært blandt ponyrytterne.

Stævnets popularitet skyldes bl.a at stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB. Vi har ordnede forhold, med engagerede hjælpere, officials og sponsorer, der sørger for, at alle får den bedst oplevelser i den flot pyntet opvisningshal på Vilhelmsborg

Vi forsøger at afvikle stævnet som var det et Europamesterskab, bare på LB niveau. Christmas Show Warm Up Pony er nemlig for alle.

Sørg for at følge vores Facebook side Danish Derby Horse Shows https://www.facebook.com/danishderbyhorseshow
.
Tilmeldingen åbner 1. august 2023
Tilmeld dig her

Information om stævnet

Sekretariat: kontakt via mail

Husk at bestille årets CHRISTMAS TRØJE på go! eller

Der er gratis entré for publikum alle dage


Praktisk info:

Stævnet rides på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.

Der må rides 7 klasser i alt til stævnet inkl. B0 klasser

Finalekvalifikation:

Der udregnes point fra 1. runde således: 1.pl får 250, 2. pl. får 248, 3. pl. får 246, 4. pl. får 245, 5. får 244 point osv. ned til 0 point. Dem der ikke gennemfører får ligeledes 0 point. Tilsvarende i 2. runde.

Hvis runderne er delt i afdelinger, lægges afdelingerne sammen og pointene gives som om, det var en kæmpe klasse.

Herefter lægges runderne sammen og de 50% bedste på point går videre til finalen. Ved ligeplacerede point går alle med. Resten går i trøstefinalen. Alle bliver automatisk meldt i henholdvis finale og trøstefinaleklasserne.

Der kan kun rides 1 pony i hver finale, men hver pony kan starte 2 finaler. Hvis man har kvalificere flere ponyer til finalen, skal man komme i sekretariatet og vælge pony. Hvis man er kvalificeret til finalen, kan man IKKE vælge at ride trøstefinale. Man kan starte 3 ponyer i trøstefinalen.

Disse regler gælder for alle ture – messing, kobber, bronze, sølv og guld.

Messingtur: Startberettiget er ekvipager, der IKKE er placeret blandt de 3 bedste i LA2* eller højere uanset stævneniveau fra Cstævner og opefter i perioden 01.05 - 15.09.2023. B0 tæller ikke med.

Kobbertur: Startberettiget er ekvipager, der IKKE er placeret blandt de 3 bedste med 0 fejl i MB1* eller højere uanset stævneniveau fra Cstævner og opefter i perioden 01.05 - 15.09.2023. B0 tæller ikke med.

Bronzetur: Startberettiget er de ekvipager, der IKKE er placeret blandt de 3 bedste med 0 fejl i MA1* eller højere uanset stævneniveau fra Cstævner og opefter i perioden 01.05 - 15.09.2023. B0 tæller ikke med.

Sølvtur: Startberettiget er ekvipager, der IKKE er placeret blandt de 3 bedste med optil 4 fejl i MA2* eller højere uanset stævneniveau fra B-stævner og opefter i perioden 01.05 - 15.09.2023. B0 tæller ikke med.

Guldtur: Åben for alle.

Bemærk følgende:

Bliver du udklasset i løbet af året, kan du altid ændre tur.

Sælger eller bytter du din pony i løbet af året, kan du altid melde om til den rigtige kategori og tur.

Præmieoverrækkelse:

Der skal 5 med til præmieoverrækkelse i hver klasse. Efter hver præmieoverrækkelse skal de placerede rytter på præmiepodiet til fotografering.

Der er rosetter og ærespræmier i hver klasse.

Pas:

ALLE uanset hvor meget man skal ride, skal komme til indtjekning i sekretariatet og medbringe pas på ponyen. Bemærk – Der SKAL være boksskilt på boksdøren med kontaktinformationerne. Skilt fås ved henvendelse i sekretariatet ved ankomst.Sidste rettidige tilmeldingsfrist er 1. november kl 18:00. Efteranmeldelse koster ikke ekstra.

Framelding: Indtil sidste rettidige tilmeldingsfrist betales 100% retur minus et gebyr på 50 dkr. Efter sidste rettidige tilmeldingsfrist og frem til to dage før første klasse betales 50% af starter tilbage minus et gebyr på 50 dkr. Boks betales ikke tilbage efter sidste rettidige tilmeldingsfrist. Framelding skal ske skriftligt på stævnets mail. Tilbagebetaling sker senest 14 dage efter stævnets afvikling.