Rideklubben DDHS

Danish Derby HesteSportsrideklubDDHS står for Danish Derby HesteSportsrideklub. Klubben blev stiftet i 2010, og er en rideklub under Dansk Rideforbund.
Klubbens formål er at fremme interessen for ridesporten og rytternes deltagelse i ridestævner på alle niveauer. Danish Derby HesteSportsrideklub har tillige et formål om at selv at være aktiv i afholdelse af ridestævner for således at hæve niveauet for ridestævner i Danmark og i det hele taget medvirke til at Danmark er et land, hvor det er naturligt, at der afholdes internationale ridestævner.

I det daglige har klubben til formål at samle medlemmerne til udøvelse af ridesporten såvel på det sportslige plan som på hyggeplan, samt at oplære navnlig ungdommen i alt vedrørende hestens brug og pleje, herunder især med fokus på sikkerhed i forbindelse med omgang med heste.

Rideklubben er åben for medlemmer og det koster 300,- om året at være medlem.

Her har du altså muligheden for at blive medlem af en klub, som er helt fremme når det gælder velafviklede stævner. Som medlem af klubben har du også mulighed for at blive medhjælper til nogle af Danmarks største ridestævner. Har du lyst til at være medhjælper og høre mere om de fordele du får ved at blive en del af vores store medhjælperteam så kontakt Kirsten Mohr på

Indmeldelse i DDHS sker ved at sende en mail med oplysninger om navn og fødselsdag til