Christmas Show Warm Up 30. nov - 6. dec 2020 for Ponyer

Vigtig INFO
AB RIDEUDSTYR Christmas Show Warm Up PONY bliver udvidet med en dag for at der er plads til alle, der er tilmeldt. Det betyder ændringer i programmet, som vi netop har offentliggjort på Equipe.
På grund af COVID-19 starter vi allerede søndag den 29. November og slutter søndag den 06. December.
Princippet i ændringerne er, at vi rider turene færdige, inden de næste ture starter, således at alle ryttere ikke er her på en gang. Det vil også sige at der bliver begrænsning på, hvor mange personer, der må komme sammen med en rytter. Rytteren må have to voksne personer med og i de tilfælde hvor der er mindre søskende, er det også tilladt.
Vi håber at kunne lave en særlig zone som bliver indrettet kun til bedsteforældre.
Alle coronareglerne melder vi ud, når vi nærmer os. Lige nu er det vigtigt for os at I alle bliver opdateret på det nye program.
Hvis det medfører, at I vil lave ændringer eller frameldinger skal I skrive en mail til og kun mail (ingen sms Og opkald omkring dette). Der er ingen garanti for at vi kan opfylde ønske om ændringer.
Vi håber I vil tage positivt imod dette. Husk vi gør det for at vi kan afholde vores allesammens Christmas Show. Vi arbejder dag og nat for at den kan lade sig gøre.

---
Danish Derby Horse Shows inviterer endnu en gang ponyerne velkommen på Vilhelmsborg til vores populære C-stævne.
I år er stævnet udvidet på flere områder. Vi springer en dag mere, der er plads til flere starter i klasserne og der er blevet tilføjet en kobbertur der går i LB2**
Christmas Warm Up for pony starter d. 29. november - 6. december 2020.

Christmas Warm Up er landets største c- spring stævne for ponyer og og utrolig populær blandt rytterne, stævnet blev igen sidste år udsolgt i rekordfart og måtte udvides med yderlig en dag for at gøre plads til alle.
Stævnets popularitet skyldes bl.a at stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB. Vi har ordnede forhold, med engagerede hjælper, officials og sponsorer der sørger for at alle får den bedst mulige tur i den flot pyntet hal på Vilhelmsborg

Her får ryttere på mange niveauer, muligheden for at deltage i et stort stævne, afholdt under professionelle rammer, og som på mange måder er en tro kopi af det store Christmas Show.

Vi opdatere jer på vores FB-side så snart tilmeldingen åbner.
Der vil i år være en messing, kobber, bronze, sølv og guldtur. Udover det er der enkelte åbne klasser fra LB1* - LA2**

Vigtigt Info ang stævnet:

HUSK stævnet afholdes på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet (og ikke i Hobro, hvor rideklubben er hjemboende)

Sekretariat: kontakt via mail

Husk at bestille årets CHRISTMAS TRØJE på go! eller
Der er gratis entré for publikum alle dage

Praktisk info: Uanset om du lejer en campingvogn eller har din egen vogn med skal du booke strøm til campingvognen gennem GO eller stævnekontoret på .
Du skal ikke betale for selve pladsen til campingvognen. Hvis du lejer en campingvogn, vil dit navn stå i vinduet og udlejer har sat vognen op til dig (måske også tilsluttet strømmen). Hvis du selv kommer med en campingvogn får du anvist en campingplads ved ankomsten.
Alle skal herefter i sekretariatet og hente et strømskilt, som skal sidde synligt i vinduet på campingvognen.
Ingen campingvogne udlejes, hvor strøm er inkluderet i prisen!!