Christmas Show Warm Up 20. nov - 27. nov 2022 for Ponyer

Danish Derby Horse Shows inviterer endnu en gang ponyerne velkommen på Vilhelmsborg til vores populære C-stævne.

Christmas Warm Up for pony starter d. 20. november - 27. november 2022.

Startlister og resultater kan følges her

Christmas Warm Up er landets største c- spring stævne for ponyer og og utrolig populær blandt rytterne, stævnet blev igen sidste år udsolgt i rekordfart og måtte udvides med yderlig en dag for at gøre plads til alle.
Stævnets popularitet skyldes bl.a at stævnet er målrettet springryttere på flere niveauer med klasser fra LB til MB. Vi har ordnede forhold, med engagerede hjælper, officials og sponsorer der sørger for at alle får den bedst mulige tur i den flot pyntet hal på Vilhelmsborg

Her får ryttere på mange niveauer, muligheden for at deltage i et stort stævne, afholdt under professionelle rammer, og som på mange måder er en tro kopi af det store Christmas Show.

Vi opdatere jer på vores Facebook så snart tilmeldingen åbner.
Der vil i år være en messing, kobber, bronze, sølv og guldtur. Udover det er der enkelte åbne klasser fra LB1* - MB2**

Vigtigt Info ang stævnet:

HUSK stævnet afholdes på Det Nationale Hestesportscenter Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet (og ikke i Hobro, hvor rideklubben er hjemboende)

Sekretariat: kontakt via mail

Husk at bestille årets CHRISTMAS TRØJE på go! eller
Der er gratis entré for publikum alle dage


Praktisk info:
Stævnet rides på Vilhelmsborg, Bedervej 101, 8320 Mårslet.

Startpakke – du er garanteret 3 starter uanset resultat i 1. runde. Meld derfor kun 1. runde + evt. løse klasser.

· Alle opstaldningsønsker skal sendes til

· Al henvendelse inden stævnet SKAL ske på mail: . Men husk at læse hele denne info inden du skriver.

· Trøjer kan bestilles online og på mail frem til 20.10.2022. Forvent ikke at du kan købe trøjer på stævnepladsen.

· Der kan købes hø/wrap og easystrø på stævnepladsen.

· Der kan bookes foldtider hos staldvagten, max. 2 timer pr. dag. Kan ikke forudbestilles.

· Vi bestræber os på at lave plads til, at der kan trækkes i opvisningshallen søndag, mandag, tirsdag og måske onsdag aften. Dette kan blive sent.

· Forvent ridetid fra kl 7.00 til 21.30 de fleste dage.

Finalekvalifikation:

Der udregnes point fra 1. runde således: 1.pl får 100, 2. pl. får 98, 3. pl. får 96, 4. pl. får 95, 5. får 94 point osv. ned til 0 point. Dem der ikke gennemfører får ligeledes 0 point. Tilsvarende i 2. runde.

Hvis runderne er delt i afdelinger, lægges afdelingerne sammen og pointene gives som om, det var en kæmpe klasse.

Herefter lægges runderne sammen og de 50% bedste på point går videre til finalen. Ved ligeplacerede point går alle med. Resten går i trøstefinalen. Alle bliver automatisk meldt i henholdvis finale og trøstefinaleklasserne.

Der kan kun rides 1 pony i hver finale, men hver pony kan starte 2 finaler. Hvis man har kvalificere flere ponyer til finalen, skal man komme i sekretariatet og vælge pony. Hvis man er kvalificeret til finalen, kan man IKKE vælge at ride trøstefinale. Man kan starte 3 ponyer i trøstefinalen.

Disse regler gælder for alle ture – messing, kobber, bronze, sølv og guld.

Messingtur: Startberettiget er dem, der IKKE er placeret blandt de 5 bedste i LA1 eller højere uanset stævneniveau fra C stævner og opefter i 2022 pr. 15.09.2022. B0 tæller ikke med.

Kobbertur: Startberettiget er dem, der IKKE er placeret blandt de 5 bedste med 0 fejl i LA2 eller højere uanset stævneniveau fra C stævner og opefter i 2022 pr. 15.09.2022. B0 tæller ikke med.

Bronzetur: Startberettiget er dem, der IKKE er placeret blandt de 5 bedste med 0 fejl i MB eller højere uanset stævneniveau fra C stævner og opefter i 2022 pr. 15.09.2022. B0 tæller ikke med.

Sølvtur: Startberettiget er dem, der IKKE er placeret blandt de 5 bedste med optil 4 fejl i MA eller højere uanset stævneniveau fra C stævner og opefter i 2022 pr. 15.09.2022. B0 tæller ikke med.

Guldtur:
Åben for alle.

Bemærk følgende:

Bliver du udklasset i løbet af året, kan du altid ændre tur.

Sælger eller bytter du din pony i løbet af året, kan du altid melde om til den rigtige kategori og tur.

Præmieoverrækkelse:

Der skal 5 med til præmieoverrækkelse i hver klasse.

Præmiepenge:

Der er rosetter, præmiepenge og ærespræmier i hver klasse. Når du er helt færdig med at ride til stævnet, kommer du i sekretariatet og afregner og du vil enten få dine præmiepenge overført via kort eller konto.Pas:

ALLE uanset hvor meget man skal ride, skal komme til indtjekning i sekretariatet og medbringe pas på ponyen. Bemærk – Der SKAL være boksskilt på boksdøren med kontaktinformationerne. Skilt fås ved henvendelse i sekretariatet ved ankomst.Staldene åbner lørdag kl 18:00. Der kan kun rides i hallen i staldområdet lørdag aften.

Søndagens B0 klasse kan kun rides en gang.

Sidste rettidige tilmeldingsfrist er 10. november kl 18:00. Efteranmeldelse koster ikke ekstra.

Framelding: Indtil sidste rettidige tilmeldingsfrist betales 100% retur minus et gebyr på 50 dkr. Efter sidste rettidige tilmeldingsfrist og frem til to dage før første klasse betales 50% af starter og boks tilbage minus et gebyr på 50 dkr. Framelding skal ske skriftligt på stævnets mail. Tilbagebetaling sker senest 14 dage efter stævnets afvikling.

Uanset om du lejer en campingvogn eller har din egen vogn med skal du booke strøm til campingvognen gennem GO eller stævnekontoret på .
Du skal ikke betale for selve pladsen til campingvognen. Hvis du lejer en campingvogn, vil dit navn stå i vinduet og udlejer har sat vognen op til dig (måske også tilsluttet strømmen). Hvis du selv kommer med en campingvogn får du anvist en campingplads ved ankomsten.
Alle skal herefter i sekretariatet og hente et strømskilt, som skal sidde synligt i vinduet på campingvognen.
Ingen campingvogne udlejes, hvor strøm er inkluderet i prisen!!