KRAFFT TOUR OF AMATEURS

KRAFFT står bag en springserie for amatørryttere, hvor rytterne kvalificerer sig til deltagelse ved Dansk Varmblods hingstekåring og Falsterbo Horse Show i 2020.

De 25 direkte kvalificerede ryttere til hingstekåringen i Herning er fundet listen findes her


Og hvad indebærer det så? Jo de bedste 25 ryttere fra LA* under Christmas Warm Up får adgang til at ride med ved Dansk Varmblods Hingstekåring den 4.-8. marts 2020 i MCH Messecenter Herning, vinderen i Herning inviteres til den svenske finale ved det præstigefyldte Falsterbo Horseshow i uge 28.

Hvad skal der til?
Regler for KRAFFT TOURS OF AMATEURS:
1) De bedste 25 bedste ekvipager sammenlagt af klasse 14 og klasse 16 ved AB Christmas Show Warm Up for heste. Sammenlægges efter pointsystem
2) Hver rytter må max starte én hest til Finalestævnet under Hingstekåringen i Herning i 2020.
3) Der suppleres op ved forfald op til 14 dage før finalestævnet under Hingstekåringen i Herning 2020.
4) For at kvalificere sig til KRAFFT TOUR OF AMATEURS må rytteren ikke været placeret ved B-stævner (spring og military) i sværhedsgrad 3 eller højere sværhedsgrad eller højere rangerende stævner i 2019 frem til kvalifikationsstævnet i november på Vilhelmsborg AB RIDEUDSTYR Warm Up Hest.

Ved finalestævnet i Herning rides der to indledende klasser, henholdsvis onsdag/torsdag og en finale lørdag i KRAFFT Arena, for fulde huse. Forhindringshøjden ved finale stævnet i KRAFFT Tour of Amateurs er 115 cm i de to indledende klasser og 120 cm i finalen. Der suppleres op ved forfald op til 14 dage før stævnet i Herning.

Finaleklasserne i Herning afvikles som showklasser. Der betales for tilmeldingsgebyr 3000 kr. inkl. opstaldning, 2 billetter til gallashowet samt 2 partout armbånd.
De udtagne ryttere vil modtage en mail med information og tilmelding via DRF GO medio januar.

Og vinderen af finalen i Herning får adgang til at deltage i KRAFFT Tour of Amateurs ved det præstigefyldte stævne Falsterbo Horse Show i Sverige til juli.

Sekretariat: kontakt via mail